Menu

ACTUA nieuwe circulaire over intracommunautaire handelingen

In deze ACTUA worden de nieuwe bepalingen van het intracommunautair handelsverkeer in voege sinds 1/1/2020  doorgenomen.
 
De herwerkte administratieve richtlijnen, met onder andere de “quick fixes”, uit Circulaire 2020/C/50 worden op een bondige en praktische wijze toegelicht.
 
Meerwaarde van deze opleiding

  • Verwerving van de kennis omtrent de correcte toepassing van de nieuwe richtlijnen inzake het btw-stelsel van het intracommunautair handelsverkeer van goederen tussen belastingplichtigen
  • Praktijkgerichte opleiding met diverse voorbeelden
  • Ervaren spreker met ruime dossierkennis van intracommunautaire BTW-handelingen
  • “Het BTW Huis” is de kwaliteitsgarantie voor BTW-opleidingen.

 

03 Jun 20
10:00 Startuur
12:00 Einduur
Inschrijven
Webcast (rechtstreeks online seminarie)

Deelname

De inschrijvingsprijs voor deze webcast bedraagt € 138 (excl. BTW).
De webcasts zijn betaalbaar via de KMO portefeuille waardoor u een subsidie van 40 % (kleine onderneming) of 30 % (middelgrote onderneming) kunt ontvangen op de inschrijvingsprijs exclusief  btw. 
Meer informatie hieromtrent vindt u op de website van KMO-portefeuille.

Accreditatie / aanwezigheidsattest

IAB/BIBF/IBR: 2 uren.
Advocaten kunnen op basis van het aanwezigheidsattest de gevolgde opleiding laten valideren door de Orde van Vlaamse Balies.

De sprekers

Peter Raes

THE VAT House


Peter Raes, partner THE VAT HOUSE
Peter Raes startte als audit assistant bij Bedrijfsrevisoren De Mey. In 1995 maakte hij als adviseur de overstap naar Coopers & Lybrand. In 1998 ging hij als Europees btw-expert aan de slag bij Electronic Data Systems (EDS, thans HP). Sinds juni 2003 maakt Peter deel uit van Het BTW Huis. Peter heeft specifieke ervaring met SAP-implementaties en de btw-problematiek van openbare besturen en de non-profitsector. Peter is een regelmatig en gewaardeerd spreker op externe en interne seminaries en opleidingen.